fredag 8 november 2019

Väntar oss sharialagar?














Det muslimska Partiet Nyans (https://partietnyans.se) är nu vederbörligen godkänt och registrerat hos Valmyndigheten. Därmed äger det formell rätt att ställa upp i samtliga val i Sverige. 

Osökt rusar min tanke ängsligt till den franske författaren Michel Houellebecqs nattsvarta "Underkastelse" om ett islamiserat Frankrike, med alla dess konsekvenser. Dystopi? Pessimistisk lek med tanken? 

Tänkbart scenario skulle jag snarare beteckna det fransmannen oförväget presenterar. En varning för såväl hans land som övriga västeuropeiska länder. Varning att ta på allvar. 

Om än roman ett scenario som definitivt inte kan uteslutas. 

Läs boken om du vågar. Men klart att du borde. Eller fortsätt att hoppas på det bästa. Att det löser sig. Vad det nu är som skall göra det.

Ty vad händer när - jag säger inte om - Nyans tar sig in i riksdagen? Väljarunderlag torde ju inte komma att saknas. Andelen muslimer i befolkningen bara stiger. Genom migration och stora barnkullar. 

Om partiet erövrar majoritet och regeringsmakt. Väntar sharialagar? Med allt vad det innebär. (https://www.dagen.se/debatt/vill-muslimer-i-sverige-infora-sharialagar-1.1045612)

Tycker du att jag överdriver? I så fall en typiskt svensk invändning. Jag hör någon protestera: - Men inte kan väl det ske! I vårt gamla Sverige! Du har för livlig fantasi.

Ja, kära läsare, se dig omkring vad som sker redan nu. Hur länge till ignorera varningssignaler och tydliga tecken? Innan något händer. 

De redan existerande partierna verkar helt ha tappat greppet. Bortsett från skenfäktning och fal retorik utan verklighetsförankring. Statsledningen förefaller hjälplös. Rättare sagt, vi saknar en sådan. 

Någon frågade en muslim på Högskolan i Gävle - en man som blev rikskänd när han vägrade att ta en kvinnlig journalist i handen - varför det planerade Islamiska centret i Upsala heter just "Islamiskt" och inte "Muslimskt" Center. 

Det hade de som ligger bakom det - en av dem anställd på samma högskola, dömd till fängelse för att ha misshandlat sina barn när de inte gjorde sin läxa ordentligt i den Koreanen-skola mannen drivit i privatbostaden - inte ens tänkt på. 

Enligt mannen som inte tar kvinnor i hand. 

Fan tro´t.

Och varför detta Islamiska Center? Svar från samme man: - För att ungdomarna skall ha något att göra. 

Fan tro´t.

Låter oskyldigt. Men godtrogna svenskar kanske köper det. Verkar de ju ha gjort i Upsala.

Bild: Uppsala moské

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar